YAG:n kolmas kisapäivä Lahdessa

Kolmantana kisapäivänä Jenny Viitanen ponnisti T9 sarjan pituudessa pronssille tuloksellaan 3,92 (PB). Hienosti Jennyn kisat sujuivat, kun kultaa ja hopeaa oli jo saavutettu. Samuel Jussilan sunnuntai eteni mukavassa myötätuulessa. Korkeudessa nelossija 140 ja 60m aitojen finaalissa sama sija ajalla 10,66 (+0,1). T14 sarjan moukarissa Sanni-Maria Mäkelä kiskaisi lekansa lukemiin 37,28 (PB) ja tuloslistaan merkittiin viides sija. Samalle sijalle ylsi Minja Mäkelä kymppisarjan kuulassa 6,99 tuloksella. Viides sija Iina Poussulle T10 sarjan tonnilla 3.38,66 (PB) ja ennätys parani n. 10 sekuntia!

Next Post

Kati, Tuomas ja Annika Jyväskylän Motonet GP:ssä

to kesä 20 , 2019
Keskiviikkona heitetyssä Motonet GP:ssä Jyväskylässä nähtiin taas hyviä Nopsalaisia tuloksia! Kati Ojaloo ja Tuomas Seppänen jatkoivat hienosti alkanutta kauttaan. Katin tulos oli 67,28m jolla sijoituttiin kilpailun toiseksi. Tuomas jäi vain 8cm omasta kauden kotimaisesta kärkituloksestaan heittämällä moukarinsa 73,02m päähän heittoringin etureunasta, tuloksellaan Tuomas oli paras suomalainen ja koko kilpailun neljäs. […]