Ennätyksiä ja kauden parhaita Timanttikisoissa

Sastamalassa Vammalan seudun urheilijoiden järjestämissä Timanttikisoissa nähtiin taas iso määrä nopsalaisten ennätyksiä ja kauden parhaita tuloksia. Miesten 400m Asseri Välimäki jatkoi haastavissa tuuliolosuhteissa kauden hienoja juoksujaan: kello pysähtyi tällä kertaa aikaan 49,61 jolla heltisi kilpailun voitto. Saman kisan kolmanneksi juoksi Eemeli Välimäki ajalla 50,32. Yhteensä ennätyksiä tehtiin peräti 30 ja kauden parhaita 33. Jenny Viitasen kolmiottelutulos 754 pistettä on uusi seuraennätys ja yltää Suomen 9v. kaikkien aikojen sijalle 29. Jenny voitti myös 60m juoksun ja pituushypyn. Jimi Salon keihäskisan voittoon päättynyt tulos 34,71 on tämän hetken P11 koko maan tilastoissa neljänneksi paras. Saman sarjan Sakarja Koiviston 1000m voittotulos 3.17,20 yltää myös hienolle viidennelle sijalle Suomen tilastoissa. Hopeamitallin kisoista saavuttivat Minja Mäkelä T11 keihäs 23,35 (kk10), Iina Poussu T11 1000m, Mikaeel Saastamoinen P11 pituus, Jenny Viitanen T9 kuula ja 600m. Pronssia saavutti Valtteri Sillanpää M800m uudella ennätyksellään 2.03,43