Asseri ennätysvauhdissa nelosella

Kankaanpään pm-kisojen toisena kisapäivänä Asseri Välimäki juoksi kovaa 400 metriä. Piirinmestarin ennätysaika kirjataan 48,77 (PB). Samalla tuli ensimmäinen 49 sekunnin alitus ja M19 sarjan Suomen tilaston ykkösaika! Edellispäivän kakkonen (22,32/PB) antoi jo viitteitä, että puolta pidempi matka kulkee hyvällä vauhdilla. Eemeli Välimäki otti neloselta pronssia 50,06 ajalla ja 200m nähtiin ennätysvauhtia 22,52 (PB). Nopsalaiset saavuttivat pm-mitaleja 18 ja lukuisa määrä PB/SB tuloksia. Asserin lisäksi kultaa vuolivat Samuli Nurminen korkeuspaikalla, Veikka Granat kuulassa ja Sanni-Maria Mäkelä kiekossa. Naisten 400 metrin aidoissa Pritne Lember ja Jonna Kangasniemi kellottivat uudet ennätykset.

Next Post

Oskari Lahtinen EM-kisojen moukarin finaaliin

to heinä 18 , 2019
Tänään käynnistyi 19-vuotiaiden EM-kilpailut Ruotsin Boråsissa. Oskari Lahtinen kiskaisi moukarinsa ennätyslukemiin 71,30 (PB) ja selviytyi finaaliin. Karsintaraja oli tasan 72 metriä (Q) tai 12 parasta (q). A-ja B-karsintaryhmien vertailussa Oskarin sijoitus yhdeksäs (q), Karsinnan pisimmän kaaren kiskaisi Ukrainan Kokhan 79,18.