Motonet GP, aluehuipentuma ja Hippo-kisat

Annika Mäenpää putosi täpärästi 100m finaalista Espoon Motonet GP:ssä. Annikan aika alkuerissä 11,91 (+2,9). Tuhannesosin turvin finaalipaikka meni Espoon Tapioiden Anna Pursiaiselle. Värisuora mitaleja Nopsan junioreille 13v. aluehuipentumasta (lounainen alue). Osanotto-oikeus oli saavutettu Satyn piirihuipentumassa. Nuppu Willman voitti seiväskisan tuloksella 255. Samuel Jussila otti hopeamitalin 60m aj 10,20 (PB) sekä loikkapaikalla tuloksellaan 9,69. Aada-Olivia Oksanen juoksi kakkosella ennätysvauhtia 27,35 (PB) ja pronssimitali palkinnoksi. Nopsa järjesti ti 20.8. Hippo-kisat Porin stadionilla. Säpinää riitti, kun yli 300 lasta osallistui kisoihin.

Next Post

Nopsan miehille 4x400m aluemestaruus

ke elo 21 , 2019
Nopsan 4x400m viestijoukkue Asseri, Eemeli ja Matti Välimäki vahvistettuna Niko Kekillä juoksi voittoon keskiviikkona Sastamalassa järjestetyissä aluemestaruuskilpailuissa. Toiseksi sijoittui Liedon Parma ja kolmanneksi Turun Urheiluliitto. Nopsan voittoaika 3.21.,18 riittää tällä hetkellä Suomen tilaston toiselle sijalle. Alueseen, johon Nopsa kuuluu, kuuluu Satakunnan piirin lisäksi myös Hämeen- ja Varsinais-Suomen piirit. Tulokset