Hiihdon seura-asut

Hiihdon seura-asujen tilaukset ensi talveksi ovat nyt ajankohtaiset. Linkin lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi seura-asuista, varsinaiset tilaukset vahvistetaan vielä erikseen, jos kiinnostusta on riittävästi. Nonamen minimitilausmäärä on 10 kpl kyseessä olevaa asua – koot saavat toki vaihdella.

Tilattavissa ovat koossa 130, 150, XXS – XXXXL softshell lämmittelyasu ja liivi, kisa-asu, koossa S, M ja L kilpailupipo ja panta.

Lisätietoa asuista ja tilauksista Marita Salmiolta p. 040 707 3478 (klo 16 jälkeen)

Next Post

Liikuntaleikkikoulu uudistuu

ti syys 3 , 2019
Liikuntaleikkikoulu aloittaa toimintakautensa Kankaan koululla pe 20.9.2019. Ryhmiä on kaksi: 2-3 -vuotiaat ja 4-5 -vuotiaat. Pienempien ryhmä on ns. perheliikkari, jossa jokainen lapsi liikkuu oman aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla isä, äiti, isovanhempi tai joku muu lapselle tärkeä aikuinen. Heidän roolinsa on olla aktiivisia lapsensa kanssa liikkujia. Yhdessä ohjaajan kanssa […]