Mitalisadetta Nopsalaisille

Lumettomuudesta huolimatta on nopsalaisten suksi kulkenut tässäkin viikonvaihteessa.

Emilia Helmi jatkoi loistohiihtojen putkea Lahdessa I-alueen (Uusimaa, Häme) mestaruushiihdoissa. Emilia voitti N13 sarjan perinteisen hiihtotavan 3 km matkan ylivoimaisesti 22 sekunnin erolla seuraavaan hiihtäjään.

Lauantaina kilpailtiin myös Rise Race Tourin II-osakilpailu perinteisellä hiihtotavalla Jämin hiihtoputkessa. Nopsalaisista voittoon hiihtivät N10 sarjassa Jenny Viitanen, N12-sarjassa Neea Lindroos, M12-sarjassa Sakarja Koivisto ja M15-sarjassa Taneli Salminen. Hopeasijalle lykkivät M16 sarjassa Topias Salminen ja samassa sarjassa kolmanneksi sijoittui Kasperi Raitala. Kaikkiaan Nopsan väreissä hiihti 13 hiihtäjää. Tulokset kokonaisuudessaan tästä linkistä

Sunnuntaina hiihdettiin vapaalla hiihtotavalla Lempäälässä Tammelan Ryskeen kansallisissa hiihdoissa. Jenny Viitanen sijoittu N10 sarjassa viidenneksi, N18 sarjassa Lisa-Sofie Fabig oli seitsemäs ja Ada Mäkinen 10.