Sporttiviikko 2018

Sporttiviikko on 7-12 -vuotiaille tarkoitettu neljän päivän mittainen päiväleiri, jossa ohjaajina toimivat Nopsan omat nuoret Lisa-Sofie Fabig ja Ilmari Välimäki. Leiriläiset kokoontuvat leiripäivinä klo 9.30 päivän ohjelman mukaisessa paikassa. Aamupäivä liikutaan ja urheillaan klo 11.30 saakka, jolloin syödään yhdessä kotoa mukana tuodut eväät. Tauon jälkeen jatketaan yhdessä klo 13.30 asti. Sporttiviikolle tarvitaan varusteiksi liikkumiseen sopivat, säänmukaiset varusteet, syötävää ja juotavaa. Retkipäivänä (ke 13.6.) tarvitaan lisäksi pyörä ja pyöräilykypärä, evääksi sopii hyvin makkara, sillä retki suuntautuu Torajärven laavulle, jossa on mahdollisuus makkaranpaistoon.

Olisi toivottavaa, että ainakin toinen huoltaja olisi tavoitettavissa puhelimitse Sporttiviikon aikana, jos jotain sattuu. Muista myös ilmoittaa, saako lapsesi/lapsenne lähteä päivän päätyttyä yksin kotiin vai tullaanko häntä hakemaan.

SPORTTIVIIKON OHJELMA

MA 11.6.      Pelit ja leikit (Finpyy / Kahari)
TI 12.6.         Yleisurheilu (Noormarkun urheilukenttä)
KE 13.6.       Pyöräretki (kokoontuminen urheilukentällä)
TO 14.6.        Leirikisat ja päätöshulinat (urheilukenttä)

Mikäli leiriviikolla on lämmintä, leiriläiset voivat halutessaan käydä urheilukenttäpäivinä pulahtamassa ohjaajien kanssa urheilukentän rannassa, siispä pyyhe ja uikkarit tiistaina ja torstaina mukaan!

Ilmoittautumiset 31.5. mennessä Ensisijaisesti tästä tai voit ilmoittautua myös alla olevalla lomakkeella tai mari.fabig@noormarkunnopsa.fi tai 044 56 49 369