Sporttiviikko 2019

Ilmoittautumiset 31.5 mennessä

Sporttiviikko on 7-12 -vuotiaille tarkoitettu neljän päivän mittainen päiväleiri, jossa ohjaajina toimivat Nopsan omat nuoret Linnea Fabig, Venla Osara ja Ada Mäkinen. Leiriläiset kokoontuvat leiripäivinä klo 9.30 päivän ohjelman mukaisessa paikassa. Aamupäivä liikutaan ja urheillaan klo 11.30 saakka, jolloin syödään kotoa mukana tuodut eväät. Tauon jälkeen jatketaan yhdessä klo 13.30 asti. Sporttiviikolle tarvitaan varusteiksi liikkumiseen sopivat, säänmukaiset varusteet, syötävää ja juotavaa. Retkipäivänä (ke 12.6.) tarvitaan lisäksi pyörä ja kypärä. Evääksi sopii hyvin makkara, sillä retki suuntautuu Torajärven laavulle, jossa on mahdollisuus makkaranpaistoon. Leirin hinta on 40€ Nopsan jäsenille 20€

Olisi toivottavaa, että ainakin toinen huoltaja olisi tavoitettavissa puhelimitse Sporttiviikon aikana, jos jotain sattuu. Muista myös ilmoittaa, saako lapsesi/lapsenne lähteä päivän päätyttyä yksin kotiin vai tullaanko häntä hakemaan.

SPORTTIVIIKON OHJELMA

MA 10.6. Pelit ja leikit (Finpyy / Kahari)
TI 11.6. Yleisurheilu (Noormarkun urheilukenttä)
KE 12.6. Pyöräretki (kokoontuminen urheilukentällä)
TO 13.6. Leirikisat ja päätöshulinat (urheilukenttä)

Mikäli leiriviikolla on lämmintä, leiriläiset voivat halutessaan käydä urheilukenttäpäivinä pulahtamassa ohjaajien kanssa urheilukentän rannassa, siispä pyyhe ja uikkarit tiistaina ja torstaina mukaan!

lisätiedot mari.fabig@noormarkunnopsa.fi tai 044 56 49 369