SM-hopeamitali Tuomas Seppäselle

Kalevan kisojen kolmantena kisapäivänä Tuomas Seppänen kiskaisi moukarinsa lukemiin 70,50 (SB).  Ja hopeinen SM-mitali laitettiin kaulaan. Moukarihäkissä isot miehet eivät tuloksilla herkutelleet, sillä vain kolme parasta ylitti 70 metriä.
Naisten 100m juostiin kolme alkuerää. Annika Mäenpää oli erässään neljäs 12,34 (-0,9) ajalla. Jokaisesta erästä kaksi parasta meni suoraan finaaliin ja aikavertailujen kautta  Kerttu Latvala 12,19 (-0,4) ja Matilda Bogdanoff 12,27 (-0,4).

Next Post

Neljäs kisapäivä Jyväskylässä

su heinä 22 , 2018
Share on Facebook Tweet it Email Kalevan kisojen neljäs kisapäivä on hyvässä vauhdissa. Naisten 200 metrin 1. alkuerässä Annika Mäenpää juoksi seitsemänneksi ajallaan 25,20 (-0,3). Aika jäi vain kahdeksan sadasosaa ennätyksestä. Finaaliin meni eristä kolme parasta ja aikavertailussa kaksi.