Seppänen kakkonen, Lahtiselle voitto nuorten ottelussa

Ruotsi-ottelun ensimmäinen kisapäivä 31.8. Ratinassa on paketissa. Suomen miehet moukarihäkissä olivat vahvassa iskussa. Kisa päättyi komeasti kolmoisvoittoon ja ruotsalaiset jäivät nuolemaan näppejään! Kisan voitti Aaron Kangas (Leisku) 71,44, kakkonen Nopsan Tuomas Seppänen 70,77 (SB) ja kolmas hallitseva Suomen mestari Henri Liipola 70,33. Oli mukava istua kotisohvalla ja katsoa vahvojen miesten kunniakierrosta. Perjantai-illan lajikohtainen raportti  Yleisurheilun sivuilta. Nuorten maaottelussa lauantaina 1.9. Oskari Lahtinen nakkasi moukarikisan voittoon tuloksellaan 70,95.

Next Post

Seuracup joukkue pronssille Urjalassa!

su syys 2 , 2018
Share on Facebook Tweet it Email Nopsan Seuracup joukkue taisteli hienosti pronssille Mega-sarjan finaalissa pistein 346. Ja kun muistetaan, että finaaliin lähdettiin sijalta viisi. Pronssipalli on joukkueelle 10+ arvoinen suoritus. Mitaliputki jatkui – onnea joukkueelle, valmennustiimille, huoltajille ja tukijoukoille!