Kaiken värisiä mitaleja pm-maastokisoista

Maastojuoksun piirinmestaruuskilpailut järjestettiin lauantaina 27.4. Parkanossa. Nopsalaiset saavuttivat 15 mitalia, joista kolme oli kultaista. Henkilökohtaisessa kisassa kultaisella mitalilla palkittiin Sakarja Koivisto ja hopeamitalilla Roosa Marjaniemi, Jenny Viitanen, Iina Poussu, Stella Määttänen sekä Olli Lindroos.
Pronssille pinnistivät VIlho Willman, Joakim Kujala, Samuel Jussila, Nuppu Willman ja Essi Hyle. Joukkuekultaa; P9 Eemeli Poussu, Joonatan Renfors, Olli Tenho ja P11 Sakarja Koivisto, Joakim Kujala, Elias Ruusuvuori, hopeajoukkue: T12 Nuppu Willman, Emilia Helmi, Hilla Tenho ja pronssijoukkue; T9 Jenny Viitanen, Siiri Välimäki, Susanne Koivisto.

Next Post

Iina Poussu neljäs Flying Finns kisoissa

la touko 4 , 2019
Share on Facebook Tweet it Email Poussun sisarukset juoksivat hienosti tänään lauantaina Janakkalassa Flying Finns maastokisoissa (SM-maastojen esikisat). Tyttöjen kymppisarjassa Iina sijoittui neljänneksi ajallaan 3.21. Ysisarjassa pikkuveli Eemeli juoksi kahdeksanneksi ajan ollessa 3.39. Eemeli on vasta kahdeksan vuotias (s. 2011).