Liikettä Liisantorilla

KESÄKUUSSA LAPSILLE LIIKETTÄ LIISANTORILLA

Liisantorin uudella lähiliikuntapaikalla järjestetään kesän alkuun 7-13 vuotiaille lapsille ohjattua liikuntapainotteista toimintaa. Ohjatut päivät ovat aina maanantaista torstaihin 3.-20.6 ja ajankohtana kello 10-13. Kolmen tunnin päivittäinen ulkoilu ja liikkuminen antaa hyvän pohjan lasten loppupäivälle

Päiväohjelmaan kuuluvat erilaiset pallopelit ja leikit sekä yleisurheilulajien oppimista ja harjoittelua

Porin Lasten- ja Nuortenuojelusäätiön rahoittaman hankkeen toteuttamisesta vastaa Noormarkun Nopsa. Nopsan koulutetut  yleisurheiluohjaajat pitävät huolen siitä, että liikettä riittää kaikille sopivasti.

Toiminta on osallistujille maksutonta. Omat eväät ja varsinkin juotavaa on hyvä ottaa mukaan. Liikunnallinen ja sään mukainen vaatetus sekä lenkkitossut tekevät puuhaamisesta vieläkin mukavampaa

Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä aina aamuisin kello 9.30 alkaen. Mukaan otetaan päivittäin 30 lasta. Edellisenä päivänä voi jo valmiiksi ilmoittautua seuraavallekin päivälle. Osallistua voi vaikka vain yhtenäkin päivänä, mutta eniten saa irti, kun on joka päivä paikalla.

Liisantori on samaan aikaan avoinna myös muille käyttäjille.

Porin Lasten- ja Nuortensuojelusäätiön hallituksen puheenjohtaja Aulikki Harju on innoissaan siitä, että Liisantorin lähiliikuntapaikka saadaan näin tutuksi entistäkin useammalle. ”Porilaisten lasten ja nuorten hyvinvointi on säätiön ykkösasia. Hienoa, että voimme olla edistämässä sitä sekä parantamalla rakenteita että aktivoimalla toimintaa”, hän toteaa. Noormarkun Nopsan puheenjohtaja Ilkka Herrala puolestaan on vuosien aikana nähnyt, miten liikunta on edistänyt lasten sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. ”Olemme pitäneet Noormarkussa lasten urheilukoulua jo 70-luvun alkupuolelta lähtien. Monet osallistuvat urheilukouluun ilman sen suurempia kilpailullisia tavoitteita. Nopsan toiminnassa on lähtökohtana aina ollut, että liikunnallinen elämäntapa antaa hyvät perusteet koko elämälle”.

Lyhyesti:
Mitä              Maksutonta liikunnallista päivätoimintaa 7-13 vuotiaille lapsille
Missä            Liisantorilla
Milloin          3-20. kesäkuuta,  maanantaista – torstaihin kello 10-13.
Kuka             Noormarkun Nopsa ja Porin Lasten- ja Nuortensuojelusäätiö
Muuta           Ilmoittautuminen Liisantorilla kello 9.30 alkaen. Ryhmän maksimikoko 30 lasta

Samankaltaiset artikkelit