Kati, Tuomas ja Annika Jyväskylän Motonet GP:ssä

Keskiviikkona heitetyssä Motonet GP:ssä Jyväskylässä nähtiin taas hyviä Nopsalaisia tuloksia! Kati Ojaloo ja Tuomas Seppänen jatkoivat hienosti alkanutta kauttaan. Katin tulos oli 67,28m jolla sijoituttiin kilpailun toiseksi. Tuomas jäi vain 8cm omasta kauden kotimaisesta kärkituloksestaan heittämällä moukarinsa 73,02m päähän heittoringin etureunasta, tuloksellaan Tuomas oli paras suomalainen ja koko kilpailun neljäs. Annika Mäenpääkin juoksi hienosti 100m aikaan 12,18 vaikka juoksun aikana vallitsi 1,3 m/s vastatuuli, finaaliin aika ei tällä kertaa riittänyt.

Next Post

Hippo-kisat Noormarkun urheilukentällä

to kesä 20 , 2019
Share on Facebook Tweet it Email Nopsa järjesti Hippo-kisat keskiviikkona 19.6. kotikentällä. Lapset ja nuoret huoltojoukkoineen valloittivat kentän suorituspaikat. Olosuhteet olivat mainiot aurinko paistoi ja lämpöä riitti. Kiitos Länsi-Suomen Osuuspankille yhteistyöstä lasten ja nuorten hyväksi.