Seuracup stadionilla

Muutamista viime hetken loukkaantumisista ja sairastumisista huolimatta Nopsa sai jalkeille täyden joukkueen Porin Stadionilla järjestettyyn Seuracupin piirifinaaliin ja kamppaili koko illan ajan tasapäin Porin Yleisurheilun kanssa tämän 2. osakilpailun pistevoitosta. Niukasti jäimme kuitenkin kakkoseksi eilen ja kokonaispisteissä hiukan selvemmin. Muilla C-sarjan paikkakunnilla 2. osakilpailu on pitkälti vielä käytämättä, mutta Keski-Uudenmaan Yleisurheilun la 31.8. järjestämään valtakunnalliseen finaaliin meillä pitäisi olla erinomaiset mahdollisuudet päästä mukaan. Tosin järjestävä seura on itse matkalla Superfinaaliin (Suomen 8 parasta seuraa), joten jännä nähdä, miten C–sarjan finaalijärjestelyt heiltä onnistuvat samanaikaisesti… Seuracup C-sarjan tilanne

http://seuracup.tuloslista.com/list/C

Next Post

Mitalisadetta piirihuipentumasta

pe heinä 26 , 2019
Share on Facebook Tweet it Email Nopsan juniorit olivat vahvassa iskussa Satakunnan piirihuipentumassa 20.7. – 21.7. Porin stadionilla. Kahden päivän aikana nuoret saavuttivat 64 mitalia, joista kultaisia oli 26. Ysisarjan Jenny Viitanen saalisti neljä (4) ykkössijaa. 12-sarjan Samuel Jussila ja Nuppu Willman nousivat kolme kertaa korkeimmalle pallille. Hienosti kaikki jaksoivat […]