Seuracup stadionilla

Muutamista viime hetken loukkaantumisista ja sairastumisista huolimatta Nopsa sai jalkeille täyden joukkueen Porin Stadionilla järjestettyyn Seuracupin piirifinaaliin ja kamppaili koko illan ajan tasapäin Porin Yleisurheilun kanssa tämän 2. osakilpailun pistevoitosta. Niukasti jäimme kuitenkin kakkoseksi eilen ja kokonaispisteissä hiukan selvemmin. Muilla C-sarjan paikkakunnilla 2. osakilpailu on pitkälti vielä käytämättä, mutta Keski-Uudenmaan Yleisurheilun la 31.8. järjestämään valtakunnalliseen finaaliin meillä pitäisi olla erinomaiset mahdollisuudet päästä mukaan. Tosin järjestävä seura on itse matkalla Superfinaaliin (Suomen 8 parasta seuraa), joten jännä nähdä, miten C–sarjan finaalijärjestelyt heiltä onnistuvat samanaikaisesti… Seuracup C-sarjan tilanne

http://seuracup.tuloslista.com/list/C

Samankaltaiset artikkelit