Tuomas finaaliin, Asseri ja Oskari niukasti ulos

Kalevan kisojen ensimmäisenä kisapäivänä Lappeenrannassa Tuomas Seppänen heitti moukarin karsinnassa 65,96 ja selviytyi finaaliin. Karsintaraja oli 63,50 tai 10 parasta (q). Nelosella juostiin kolme alkuerää ja jokaisesta erästä kaksi nopeinta meni suoraan ja kaksi aikojen (q) perusteella loppukilpailuun. Ensimmäisiin Kalevan kisoihin osallistunut Asseri Välimäki oli eränsä kolmas ajalla 49,30 ja harmillisesti ensimmäinen joka putosi finaalista. Eemeli Välimäki juoksi kauden parhaansa 49,81 (SB) ja erien aikavertailussa 15 sija. Pituuden karsinnassa Paula Vihtalahden tulos 5,61 – ei finaalipaikkaa. Moukarin karsinnassa myös ensimmäisissä Kalevan kisoissaan olevan Oskari Lahtisen paras heitto kantoi 61,34 (PB) tulos jäi ainoastaan 8cm finaaliin oikeuttaneesta tuloksesta. Huomenna Tuomaksen finaalin lisäksi moukarinheitossa Kati Ojaloo avaa Nopsalaisen Kalevankisa urasa osallistumalla naisten moukarin karsintaan. Seiväspaikalla Einari Välimäki tavoittelee finaalipaikkaa. Karsinta hypätään kahdessa ryhmässä ja tulosraja on 495 tai 10 parasta (q).

Next Post

Seppänen heitti Kalevan kisoissa SM-pronssille

pe elo 2 , 2019
Share on Facebook Tweet it Email Kalevan kisojen miesten moukarin loppukilpailu oli kärjen osalta tasainen. Tuomas Seppänen sai jälleen yhden SM-mitalin lisää palkintokaappiinsa. Nyt mitalin väri oli pronssi. Tuomaksen paras heitto kantoi lukemiin 72,15 ja syntyi viimeisellä kierroksella. Kisan voitti Someron Henri Liipola 73,29 ja kakkonen Leiskun Aaron Kangas 73,17. […]