Seppänen heitti Kalevan kisoissa SM-pronssille

Kalevan kisojen miesten moukarin loppukilpailu oli kärjen osalta tasainen. Tuomas Seppänen sai jälleen yhden SM-mitalin lisää palkintokaappiinsa. Nyt mitalin väri oli pronssi. Tuomaksen paras heitto kantoi lukemiin 72,15 ja syntyi viimeisellä kierroksella. Kisan voitti Someron Henri Liipola 73,29 ja kakkonen Leiskun Aaron Kangas 73,17. Kati Ojaloo oli paras naisten moukarin karsinnassa huipputuloksella 67,70! Seiväspaikalla Einari Välimäki taivutti kauden parhaansa 485 ja sillä finaaliin.

Next Post

Kaksi SM-mitalia Kalevan kisojen 3. kisapäivänä

la elo 3 , 2019
Share on Facebook Tweet it Email Naisten moukarin finaalissa Kati Ojaloo saalisti hopeisen SM-mitalin tuloksellaan 67,95. Suomen ennätyksen haltija Krista Tervo otti voiton Kalevan kisojen ennätyksellä 69,58. Krista ja Kati kävivät hyvän kisan. Välillä Kati oli kärjessä ja sitten taas Krista! Miesten seiväskisassa Einari Välimäki otti jaetun pronssimitalin 501 (SB) […]