Kaksi SM-mitalia Kalevan kisojen 3. kisapäivänä

Naisten moukarin finaalissa Kati Ojaloo saalisti hopeisen SM-mitalin tuloksellaan 67,95. Suomen ennätyksen haltija Krista Tervo otti voiton Kalevan kisojen ennätyksellä 69,58. Krista ja Kati kävivät hyvän kisan. Välillä Kati oli kärjessä ja sitten taas Krista! Miesten seiväskisassa Einari Välimäki otti jaetun pronssimitalin 501 (SB) tuloksella. Finaali oli Eikan kauden paras kisa ja yllätyspronssi palkinnoksi. Naisten satasen alkuerissä Annika Mäenpään aika 12,07 jäi vain sadasosan päähän finaalista! Annikan erässä lähdössä oli hämminkiä, sillä reaktioajat olivat huonot. Sunnuntaina 200 metrin alkuerissä Annika kellotti ennätyksensä 24,82 (PB). Finaaliin aika ei kuitenkaan riittänyt. Loikkapaikalla (la) Paula Vihtalahden tulos tällä kertaa 11,55 (SB).

Samankaltaiset artikkelit