Kaksi SM-mitalia Kalevan kisojen 3. kisapäivänä

Naisten moukarin finaalissa Kati Ojaloo saalisti hopeisen SM-mitalin tuloksellaan 67,95. Suomen ennätyksen haltija Krista Tervo otti voiton Kalevan kisojen ennätyksellä 69,58. Krista ja Kati kävivät hyvän kisan. Välillä Kati oli kärjessä ja sitten taas Krista! Miesten seiväskisassa Einari Välimäki otti jaetun pronssimitalin 501 (SB) tuloksella. Finaali oli Eikan kauden paras kisa ja yllätyspronssi palkinnoksi. Naisten satasen alkuerissä Annika Mäenpään aika 12,07 jäi vain sadasosan päähän finaalista! Annikan erässä lähdössä oli hämminkiä, sillä reaktioajat olivat huonot. Sunnuntaina 200 metrin alkuerissä Annika kellotti ennätyksensä 24,82 (PB). Finaaliin aika ei kuitenkaan riittänyt. Loikkapaikalla (la) Paula Vihtalahden tulos tällä kertaa 11,55 (SB).

Next Post

Jessi ja Sanni-Maria pronssille Lahdessa

la elo 10 , 2019
Share on Facebook Tweet it Email Viikolopun ajan Lahdessa kisaillaan 14 ja 15 vuotiaiden Suomen mestaruuksista. Jessi Lope ja Sanni-Maria Mäkelä saavuttivat kisoissa joukkue pronssia yhteistuloksella 72,56m, voiton vei Raision kuulan tytöt. Yksilökisoissa Sanni sijoittui sijalle 11. ja Jessi 13. Samoissa kisoissa Aino Manner oli 800m juoksussa 15. ajalla 2.31,39.