Nopsalaisia podiumilla Kankaanpään Rise Race Tourilla

Satakunnan hiihtokisakausi starttasi tänään Kankaanpään Rise Race Tourin ensimmäisessä osakilpailussa. Kankaanpään säilö- ja tykkilumesta tehty latupohja on kestänyt alkutalven vesisateet ja kilpailut keräsivätkin osallistujia myös Varsinais-Suomesta ja Pohjanmaalta. Nopsalaisia mukana oli 14 hiihtäjää ja vaikka hiihtokilometrit ovat jääneet melko vähiin, saatiin kotiintuomiseksi mitaleja joka väriä.

N9 sarjassa voittoon hiihti Jenny Viitanen, N12 sarjassa Neea Lindroos sivakoi hopealle, M12 sarjassa pronssille Sakarias Koivisto ja N7 sarjassa pronssia pokkasi Neea Huhtala. Lähellä mitalia oli myös M10 sarjassa neljänneksi hiihtänyt Olli Tenho. Tulokset kokonaisuudessaan tästä linkistä

Keuruulla hiihdetyissä kansallisissa kilpailivat Lisa-Sofie Fabig ja Ada Mäkinen. Tulokset tästä linkistä

Next Post

Aada-Olivia hopealle 60m finaalissa Turussa

ma tammi 6 , 2020
Share on Facebook Tweet it Email Aada-Olivia Oksanen juoksi T15 sarjan 60 metrin finaalissa hienosti hopealle ennätysajallaan 8,12 (PB) Turun Kupittaalla. Näin alkuerissä juostu aika parani seitsemän sadasosaa. Aada-Olivia täyttää huhtikuussa vasta 14 vuotta.