Mitalisadetta Nopsalaisille

Lumettomuudesta huolimatta on nopsalaisten suksi kulkenut tässäkin viikonvaihteessa.

Emilia Helmi jatkoi loistohiihtojen putkea Lahdessa I-alueen (Uusimaa, Häme) mestaruushiihdoissa. Emilia voitti N13 sarjan perinteisen hiihtotavan 3 km matkan ylivoimaisesti 22 sekunnin erolla seuraavaan hiihtäjään.

Lauantaina kilpailtiin myös Rise Race Tourin II-osakilpailu perinteisellä hiihtotavalla Jämin hiihtoputkessa. Nopsalaisista voittoon hiihtivät N10 sarjassa Jenny Viitanen, N12-sarjassa Neea Lindroos, M12-sarjassa Sakarja Koivisto ja M15-sarjassa Taneli Salminen. Hopeasijalle lykkivät M16 sarjassa Topias Salminen ja samassa sarjassa kolmanneksi sijoittui Kasperi Raitala. Kaikkiaan Nopsan väreissä hiihti 13 hiihtäjää. Tulokset kokonaisuudessaan tästä linkistä

Sunnuntaina hiihdettiin vapaalla hiihtotavalla Lempäälässä Tammelan Ryskeen kansallisissa hiihdoissa. Jenny Viitanen sijoittu N10 sarjassa viidenneksi, N18 sarjassa Lisa-Sofie Fabig oli seitsemäs ja Ada Mäkinen 10.

Next Post

Satyn piirihallit ... Jyväskylä (JIM)

su tammi 19 , 2020
Share on Facebook Tweet it Email Nopsan juniorit olivat vahvassa vireessä Satyn avoimissa pm-hallikisoissa lauantaina 18.1. Karhuhallissa. Mitalipöydästä nuoret rohmusivat 30 mitalia joista 14 oli kultaista. Ennätyksiä (PB) kirjattiin lukuisa määrä ja onnistuneita suorituksia tuli jokaiselle. Jyväskylässä Junior Indoor Meeting (JIM) Eemeli Välimäki sijoittui 200 metrillä hienosti kolmanneksi ajallaan 22,38 […]