PERUTTU TURVALLISUUSSYISTÄ ! Kuutamokeikka kutsuu sunnuntaina 9.2.

TAPAHTUMA PERUTAAN TURVALLISUUSSYISTÄ LIUKKAUDEN VUOKSI! Kuutamohiihtoa ei taida tänä vuonna tulla, mutta sunnuntaina 9.2.2020 Nopsan kuntojaosto järjestää kuutamokeikan Torajärven laavulle! Laavulle voit saapua kävellen, hölkäten tai vaikka pyörällä. Laavulla on tulet klo 18-19 ja eurolla saat mehun ja makkaran!

Jos saavut autolla, lähimmäs pääset pysäköimällä ns. vanhan sahan sillan viereen (punainen tähti kartalla), josta laavulle on noin 1,3 km. Jos haluat reippailla pidemmän matkan, voit jättää auton Näsin kuntoradan parkkipaikalle, josta matkaa laavulle n. 3 km.

Tervetuloa mukaan! Huom. reitti ei ole valaistu, tasku- tai otsalamppu varmuudeksi mukaan, jos täysikuu ei riitä valaisemaan!

Next Post

Sanni-Maria pronssille Porin Karhuhallissa

la helmi 8 , 2020
Share on Facebook Tweet it Email Sanni-Maria Mäkelä sijoittui komeasti taistellen pronssille kiekonheiton talvimestaruuskilpailuissa la 8.2. Porin Karhuhallissa. T15 sarjan kilpailussa Sanni-Marian tulos 38,67 (PB) jää vain 18 senttiä seuraennätyksestä! Näistä lukemista on hyvä jatkaa harjoittelua ja kohti pidempiä kiekkokaaria.