Emilia Helmi KLL:n kisoissa hyvässä vauhdissa

KLL:n maastohiihdon mestaruuskilpailut hiihdetään viikonvaihteessa Kalajoella. Lumen puute vaivaa Kalajoellakin ja hiihtomatkoja on jouduttu muuttamaan, samoin sunnuntain perinteisen kilpailu on muutettu vapaalle hiihtotavalle. Nopsalaishiihtäjiä oli kilpailussa mukana edustaen kotikunnan kouluja.

Lauantaina oli ohjelmassa vapaan hiihtotavan matkat. N13 sarjassa Emilia Helmi (Kirkonkylän koulu, Pomerkku)jatkoi talven hyviä hiihtojaan sijoittuen 2,3 km matkalla viidenneksi, tiukassa kisassa eroa kolmossijaan jäi vain 2,4 sekuntia. M12 sarjan 2,3, km matkalla Aapo Manner (Kalaholman koulu, Pori) oli 62. ja N16 sarjan 4,6 km matkalla Aino Manner (Kuninkaanhaan koulu, Pori) 49.

Sunnuntaina kilpailtiin jälleen vapaalla hiihtotavalla haastavien olosuheiden vuoksi. Emilia sijoittui kahdeksanneksi, Aino oli 46. ja Aapo 52.

KLL:n kisojen tulokset

Tampereen Hiihtoseuran hiihdoissa Ada Mäkinen sijoittui N18 sarjan 6,4 km yhteislähtökisassa kuudenneksi. Tulokset