Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
Sannille voitto ja Minja hopealle kiekkopaikalla TJIG’ssa

Sannille voitto ja Minja hopealle kiekkopaikalla TJIG’ssa

Tampere Junior Indoor Games (TJIG) järjestetään jo 26. kerran Tampereen Pirkkahallissa. Ja sieltä kuuluu mukavia mitaliuutisia. Sanni-Maria Mäkelä paransi metrikaupalla (6,57) kiekonheiton ennätystään! T15 sarjan voittotulos 45,24 syntyi viimeisellä heitolla. Voittokaari on uusi komea T15 sarjan seuraennätys. Minja Mäkelä kiskaisi T11 sarjan kiekkopaikalla ennätyskaaren 25,01 ja hopeamitali palkinnoksi. Jenny Viitanen sijoittui kymppisarjan kuulassa neljänneksi tuloksellaan 7,59. Jennyn 60 metrin B-finaaliaika 9,66 oikeutti A-ja B-finaalin aikavertailussa sijalle 12.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-2-554x1024.png