Emilia vauhdissa Kuhmon hiihdoissa

Hiihtokilpailuja joutuu tänä vuonna etsimään tavanomaista kauempaa.

Lauantaina kilpailtiin Valkeakoskella Hämeen hiihdon piirinmestaruuskilpailut. Mukana oli myös Nopsalaisvärejä: N18 sarjassa Lisa Fabig sijoittui kuudenneksi, N17 sarjassa Ada Mäkinen oli 7, M16 sarjassa Topias Salminen 10 ja M15 sarjassa Taneli Salminen 6.

Sunnuntaina Kuhmossa Sammontaontahiihdoissa Emilia Helmi oli jälleen loistovauhdissa ja hiihti perinteisellä hiihtotavalla kisan ylivoimaiseen voittoon N14 sarjassa. Aino Manner oli N16 sarjassa 7. ja Aapo M12 sarjassa 4.

Sunnuntaina kilpailtiin myös Lehtimäellä Carilaine Sport-hiihdoissa. Lisa Fabig sijoittui hopealle N18 sarjassa ja Neea Lindroos oli N12 sarjassa kuudes.

Next Post

Nopsan ryhmät tauolla 13.5. saakka

pe maalis 13 , 2020
Share on Facebook Tweet it Email COVID-19 viruksen leviämisen hidastamiseksi keskeytetään Nopsan kaikki ryhmissä tapahtuvat harjoitukset (urheilukoulu, hiihtokoulu, liikuntaleikkikoulu) ke 13.5. saakka, jolloin mahdollisesti päästään aloittamaan urheilukoulun kesäkausi. Porin kaupunki on lisäksi sulkenut käytössä olevat tilat (Karhuhalli, Noormarkun urheilutalo sekä koulujen salit). Tilannetta arvioidaan säännöllisesti ja ryhmien uudelleen starttaamisesta tiedotetaan […]