Liisantorilla liikettä kesäkuussa

Viime vuoden tapaan Liisantorin lähiliikuntapaikalla järjestetään kesäkuun ajan 7-13 vuotiaille lapsille ohjattua liikuntapainotteista toimintaa. Ohjatut liikuntapäivät ovat maanantaista torstaihin 1.-18.6 kello 10-13. Liikuntapäivien ohjelmaan kuuluu muun muassa pallopelejä, leikkejä ja yleisurheilulajien oppimista. 

Rahoittajana hankkeelle toimii Porin Lasten- ja Nuortensuojelu säätiö ja Nopsa vastaa sen toteuttamisesta.

Toimintaan osallistuminen on maksutonta. Päivälle on suositeltavaa ottaa mukaan omat eväät ja juotavaa sekä liikunnallinen sään mukainen vaatetus ja lenkkitossut. Tällä varustuksella pärjää mukavasti. 

Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä aina aamuisin kello 9.30 alkaen. Mukaan otetaan päivittäin 30 lasta. Toiminnassa otetaan huomioon vallitseva tilanne esimerkiksi käsidesin käytöllä. 

Tervetuloa mukaan!

Samankaltaiset artikkelit