Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
Sporttiviikko 2020

Sporttiviikko 2020

Sporttiviikko järjestetään tänä kesänä 6.-9.7. Sporttiviikko on 7-12 -vuotiaille tarkoitettu neljän päivän mittainen päiväleiri, jossa ohjaajina toimivat Nopsan omat nuoret. Leiriläiset kokoontuvat leiripäivinä klo 9.30 päivän ohjelman mukaisessa paikassa. Aamupäivä liikutaan ja urheillaan klo 11.30 saakka, jolloin syödään kotoa mukana tuodut eväät. Tauon jälkeen jatketaan yhdessä klo 13.30 asti. Sporttiviikolle tarvitaan varusteiksi liikkumiseen sopivat, säänmukaiset varusteet, syötävää ja juotavaa. Retkipäivänä (ke 8.7.) tarvitaan lisäksi pyörä ja kypärä. Evääksi sopii hyvin makkara, sillä retki suuntautuu Torajärven laavulle, jossa on mahdollisuus makkaranpaistoon. Leirin hinta 40€ ja Nopsan jäsenille 20€.

Olisi toivottavaa, että ainakin toinen huoltaja olisi tavoitettavissa puhelimitse Sporttiviikon aikana, jos jotain sattuu. Muista myös ilmoittaa, saako lapsesi/lapsenne lähteä päivän päätyttyä yksin kotiin vai tullaanko häntä hakemaan.

SPORTTIVIIKON OHJELMA

MA 6.7 Pelit ja leikit (Finpyyn hiekkakenttä)
TI 7.7 Yleisurheilu (Noormarkun urheilukenttä)
KE 8.7 Pyöräretki (kokoontuminen urheilukentällä)
TO 9.7 Leirikisat (Noormarkun urheilukenttä)

Mikäli leiriviikolla on lämmintä, leiriläiset voivat halutessaan käydä urheilukenttäpäivinä pulahtamassa ohjaajien kanssa urheilukentän rannassa, siispä pyyhe ja uikkarit tiistaina ja torstaina mukaan!

Ilmoittautua voi myClubin kautta täältä.

Lisätietoja roosa.marjaniemi@noormarkunnopsa.fi tai 044 5411317