Timanttikisat Sastamalassa

Lähes 400 urheilijaa osallistui Timanttikisoihin Sastamalassa. Juniorit valloittivat ensin suorituspaikat ja sitten useiden lajien Suomen kärkiurheilijat aloittivat oman kisansa. Naisten pituuspaikalla Paula Vihtalahti jäi vain 15 sentin päähän kuudesta (6) metristä! Paulalle kakkossija tuloksella 5,85 (+0,9), kun voitto meni Henriikka Aaltoselle pari senttiä paremmalla hypyllä eli 5,87 (+0.8). Nopsalla oli vahva edustus nuorten sarjoissa. Kolmen parhaan joukkoon sijoituksia yhdeksän, joista ykkössijat P13 sarjan keihäspaikalla Oliver Ovaskaiselle ja Jenny Viitaselle T11 sarjan pituushypyssä.

Next Post

Nopsan värit korkealla Turussa ja Kankaanpäässä

ti heinä 7 , 2020
Share on Facebook Tweet it Email Annika Mäenpää voitti satasen juoksun Turussa ajallaan 12,02 (+0,9). Ja kuten kuvasta näkyy Annikan voitto oli ylivoimainen. Aika oikeuttaa Suomen tilastossa kakkospaikalle. T11 sarjan 60 metrin aidoissa Jenny Viitanen sijoittui toiseksi 10,62 (+2,8) ja korkeuspaikalla sama sijoitus 136 tuloksella. Kankaanpäässä Nopsan värit nähtiin yli […]