Mestaruuskisat ja piiriottelu

Nopsan mestaruudet ratkottiin ke 29.7. omalla kotikentällä. Lapsia ja nuoria oli kisaamassa hieman yli sata. Hyvät olosuhteet siivitti tytöt ja pojat PB-ennätyksiin. Ja seuraavana päivänä (to 30.7.) järjestimme 17-sarjan piiriottelun (SatY, VarSY, EPU ja HämSY) Porin stadionilla. Nopsan toimitsijoita oli monisssa eri vastuutehtävissä. Nopsan edustajat: Kasperi Raitala 3000m, Aino Manner 3000m, Sanni-Maria Mäkelä kiekko, Jessi Lope moukari, Nuppu Willman seiväs ja Aada-Olivia Oksanen 4×100 metrin viestissä. Seuran mestaruuskisojen ja piiriottelun tulokset löytyvät linkeistä: https://live.tuloslista.com/8209#rid176153https://live.tuloslista.com/8192

Next Post

Katille voitto Kaustisella

la elo 1 , 2020
Share on Facebook Tweet it Email Kaustisen moukarikarnevaaleilla Kati Ojaloo voitti naisten kisan tuloksellaan 67,98. Kisan kakkonen Suvi Koskinen kiskaisi 67,69. Katin kisakunto on hyvällä tasolla, kun Kalevan kisoihin on aikaa noin kaksi viikkoa. Miesten kisassa Tuomas Seppänen nakkasi 71,44 ja tuloslistaan merkittiin kakkossija. Voitto meni Someron Esan Henri Liipolalle […]