Pronssimitali karkasi Tuomakselta

Miesten moukarin finaali oli juuri niin jännittävä kuin saattoi odottaa. Aaron Kankaan Suomen mestaruus ei yllätä ja voittotulos merkittiin 76,94. Tuomas Seppänen oli pitkään mitalin syrjässä kiinni. Hopealle kiskaisi Aleksi Jaakkola 72,77, pronssimitali meni Someron Esan Henri Liipolalle 72,19 ja Tuomas finaalin neljäs tuloksella 72,08. Eli pronssimitali jäi 11 sentin päähän! Naisten satasen alkuerissä Annika Mäenpää juoksi ajan 12,26 (+0,7). Aika ei kuitenkaan riittänyt finaaliin. Ja tuosta miesten moukarin loppukilpailusta vielä. Oskari Lahtisen pöytäkirjaan kirjattiin kolme rastia (NM). Kalevan kisat laitettiin pakettiin sunnuntaina 16.8. Seiväspaikalla Einari Välimäki oli finaalin kahdeksas tuloksellaan 4,79. Naisten kakkosen ekassa alkuerässä Annika Mäenpää juoksi kauden parhaansa 25,37 (SB), joka ei aikavertailussa riittänyt loppukilpailuun.

Samankaltaiset artikkelit