|

Hiihtokoulu starttaa syksyyn

Hiihtokoulu starttaa syksyyn tiistaina 25.8. klo 18.00 Kirkkokalliolla. Olemme saaneet mukaan uudeksi ohjaajaksi porilaisen Milla Haaparannan ja nyt syksyn ajan toteutammekin harjoitukset tiistaisin pääasiassa Noormarkussa (Kirkkokallio, Näsi) ja torstaisin Porissa (Isomäki, Kirjuri, Ruosniemi).

Lauantaina 12.9. tehdään vaellusretki Noormarkun retkeilyreitille. Vaellettava matka on ikä ja kuntotaso huomioiden 5-15 km ja aikaa varataan runsaasti luonnon ihailuun ja tietysti eväiden syöntiin. Tämä retki sopii oivallisesti koko perheen voiminkin toteutettavaksi.

Syksyn ohjelma MyClubissa ja oheisessa linkissä.

Hiihtokoulussa painottuu kestävyysharjoittelu, joten vaikka ei hiihtoa varsinaisesti harrastakaan, saa hiihtokoulusta hyvää kuntopohjaa esim. kesälajeihin. Tervetuloa mukaan tutustumaan!

Samankaltaiset artikkelit