Nopsa suurimpana mitalirohmuna piirin viestihuipentumassa

Nopsan banderollit oli viritetty katsomon kaiteisiin ja Nopsan värit näkyivät kisa-asujen lisäksi monen juniorin kasvomaalauksissa ja hiuskoristeissa Porin stadionilla sunnuntaina 23.8. Orastavasta flunssakaudesta ja pienistä jalkavaivoista huolimatta Nopsa oli saanut jalkeille peräti 29 joukkuetta 9-15-vuotiaiden juniorien Satakunnan piirin viestihuipentumaan, jonka se järjesti yhdessä Porin Yleisurheilun kanssa. Näistä joukkueista kolme oli peräti 8-henkisiä sukkulaviestin sekajoukkueita 9-vuotiaiden sarjassa, josta kovan kannustuksen siivittämänä irtosi yksi Nopsan lukuisista mestaruuksista näissä viestikisoissa.

Päivän päätteeksi voitiin todeta, että mahtavan joukkuemäärän ja hienon yhteishengen tuloksena Nopsan liput liehuivat palkintopallillakin ahkerammin kuin minkään muun satakuntalaisseuran. Kotiin viemisinä oli peräti kuusi kultaista, viisi hopeista ja viisi pronssista viestimitalia eli yhteensä 16 palkintosijaa kaikkiaan 19 viestikisasta. Se oli melkein saman verran kuin seuraavaksi parhaiden seurojen eli Porin Yleisurheilun ja Nakkilan Vireen mitalisaalis yhteensä. Piirin viestivaltikka pysyi siis tukevasti Nopsan hallussa.

Kuva: Peräti neljä Nopsan joukkuetta osallistui T-9 sarjan 4 x 400 m metrin viestiin piirin viestihuipentumassa Porissa. Avausosuudelle Nopsalta säntäsivät uloimmilta radoilta Iida Oksanen ja Miia Kallio sekä sisimmiltä radoilta Aada Kuusiluoma ja Iina Kukkula.

Next Post

Pinja Kärhälle painonheiton ikäkausiennätys

to elo 27 , 2020
Yleisurheilu.fi: “Noormarkun Nopsaa edustava Pinja Kärhä heitti 5,44-kiloista heittopainoa Eläintarhan urheilukentällä komeasti yli 20 metriä 20,06, mikä on 13-vuotiaiden tyttöjen uusi ikäkausiennätys.” Linkki Yleisurheilu.fi uutiseen
elokuu 2020
ma ti ke to pe la su
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31