|

Nopsa suurimpana mitalirohmuna piirin viestihuipentumassa

Nopsan banderollit oli viritetty katsomon kaiteisiin ja Nopsan värit näkyivät kisa-asujen lisäksi monen juniorin kasvomaalauksissa ja hiuskoristeissa Porin stadionilla sunnuntaina 23.8. Orastavasta flunssakaudesta ja pienistä jalkavaivoista huolimatta Nopsa oli saanut jalkeille peräti 29 joukkuetta 9-15-vuotiaiden juniorien Satakunnan piirin viestihuipentumaan, jonka se järjesti yhdessä Porin Yleisurheilun kanssa. Näistä joukkueista kolme oli peräti 8-henkisiä sukkulaviestin sekajoukkueita 9-vuotiaiden sarjassa, josta kovan kannustuksen siivittämänä irtosi yksi Nopsan lukuisista mestaruuksista näissä viestikisoissa.

Päivän päätteeksi voitiin todeta, että mahtavan joukkuemäärän ja hienon yhteishengen tuloksena Nopsan liput liehuivat palkintopallillakin ahkerammin kuin minkään muun satakuntalaisseuran. Kotiin viemisinä oli peräti kuusi kultaista, viisi hopeista ja viisi pronssista viestimitalia eli yhteensä 16 palkintosijaa kaikkiaan 19 viestikisasta. Se oli melkein saman verran kuin seuraavaksi parhaiden seurojen eli Porin Yleisurheilun ja Nakkilan Vireen mitalisaalis yhteensä. Piirin viestivaltikka pysyi siis tukevasti Nopsan hallussa.

Kuva: Peräti neljä Nopsan joukkuetta osallistui T-9 sarjan 4 x 400 m metrin viestiin piirin viestihuipentumassa Porissa. Avausosuudelle Nopsalta säntäsivät uloimmilta radoilta Iida Oksanen ja Miia Kallio sekä sisimmiltä radoilta Aada Kuusiluoma ja Iina Kukkula.

Samankaltaiset artikkelit