Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
Hiihtoharjoittelu käyntiin Jämin hiihtotunnelissa

Hiihtoharjoittelu käyntiin Jämin hiihtotunnelissa

Hiihtäjät ovat suunnanneet katseet jo syksyn harjoitteluun sekä pikkuhiljaa myös tulevaan hiihtokauteen. Hiihtokoulu pyörii tiistaisin ja torstaisin kello 18 Kirkkokallion maastoissa. Sen lisäksi hiihtäjille alkaa olemaan ajankohtaista myös puhdas lajiharjoittelu, jota pääsee pian harjoittamaan Jämin hiihtotunnelissa.

Jämin hiihtotunneli avautuu käyttöön 26.9. Tunneliin on nyt mahdollisuus hankkia kausikortti hintaan 199 €, josta Nopsa maksaa skipassin tai lisenssin omaaville urheilijoille puolet. Kortti pitää itse ensin lunastaa ja tämän jälkeen laskuttaa Nopsaa kustantamaan puolikkaan kortin hinnan. Asko Mäkiranta toimii tässä asiassa yhdyshenkilönä. Kyseessä oleva alehintainen kausikortti toteutuu, mikäli kausikortin halukkaita on Jämin putkeen 500 henkilöä. Sitova varaus tehdään Jämin sivulla olevasta linkistä: http://www.jami.fi/harrastajat/hiihtotunneli

Seura-asuja ollaan myös hankkimassa, joten kannattaa testata vanhat varastot, onko uusille vaatteille tarvetta. Näistä tietoa syyskuun aikana.

Samalla infoa myös Satakunnan Hiihdon piirileirityksistä: tulevia leiripäiviä ovat su 20.9., 26.-27.9., la 10.10, la 14.11 ja 21.-22.11. Näistä tarkempaa tietoa on tulossa Satakunnan hiihdon sivuille, www.satakunnanhiihto.fi . Piirileirien maksuista Nopsa maksaa puolet. 

Nopsan perinteinen Levin lumileiri sivakoidaan 28.11 – 5.12. Lisätietoja lumileiristä saa myöskin Asko Mäkirannalta, puh 0400 724019.