Hopeanhohtoiset pm-ottelut Porissa 9.9.2020

Yleisurheilun ratakausi päättyi nopsalaisten osalta hopeanhohtoisissa merkeissä Porin stadionilla, mitä kisojen loppuajan tehosti tunnelmallisen iltavalaistuksen ohella myös raikas syyskuinen vesisade.

Hopeaa sateli kaikkiaan viidelle Nopsan urheilijalle eli Eemeli Poussulle P9 3-ottelussa, Mikael Saastamoiselle P11 3-ottelussa, Minja Mäkelälle T11 3-ottelussa, Nuppu Willmanille T13 4-ottelussa ja Sanni-Maria Mäkelälle T15 5-ottelussa.

Vaikka mitalisaalistamme tällä kertaa hiukan verottivat sairastumiset ja loukkaantumiset, niin Nopsalta oli silti kokonaisuutena jalkeilla mukavan kokoinen ryhmä urheilijoita. Tästä on hyvä jatkaa kohti omia maastokisojamme Kirkkokalliolla ti 15.9. (päivä vaihtunut) ja pm-maastokisoja Raumalla su 20.9.

Samankaltaiset artikkelit