Hiihdon ja yleisurheilun kauden päätös- ja palkitsemistilaisuus

Poikkeuksellisen koronavuoden poikkeuksellinen kauden päätöstilaisuus järjestetään tällä kertaa hiihdolle ja yleisurheilulle yhteisesti ulkotiloissa Noormarkun urheilukentän katetussa katsomossa ja sen tuntumassa sunnuntaina 15.11. klo 15.

Perinteisen kahvituksen tilalla on tarjolla piparia ja kuumaa mehua katsomoon mukaan vietäviksi. Pyritään aloittamaan varsinainen tilaisuus heti kolmen jälkeen, kun kaikki ovat päässeet paikoilleen.Yleisurheilussa palkitaan tällä kertaa vain kilpailullisen menestyksen perusteella, jotta osallistujamäärä ei kasva turhan isoksi. Hiihdossa palkittavia on muutenkin vähän, kun kausi jäi heikon lumitilanteen vuoksi hyvin vajavaiseksi, Toivottavasti sään haltijat ovat suosiollisempia tänä talvena. Palkittavista tarkemmat tiedot myClubissa / s-postitse.

Kati Ojaloo on vuoden 2020 paras yleisurheilija ja heittäjä. Paras sisu-urheilija Aada-Olivia Oksanen ja hänet palkittiin myös Taistelijan maljalla. Kauden paras hyppääjä Einari Välimäki ja pikajuoksija Eemeli Välimäki. Aino Manner on vuoden kestävyysjuoksija ja Nuppu Willman ottelija. Vuoden yllättäjä on Oliver Oksanen. Oskari Lahtinen (+nuori yleisurheilija), Asseri Välimäki, Jessi Lope ja Sanni-Maria Mäkelä palkittiin SM-mitalista. Kauden aktiiviset sisu-urheilijat ovat Oliver Ovaskainen ja Hilla Tenho. Parhaana hiihtäjänä palkittiin Emilia Helmi.

Samankaltaiset artikkelit