Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
Nopsan iltahiihdot 28.1., II-osakilpailu, vapaa hiihtotapa

Nopsan iltahiihdot 28.1., II-osakilpailu, vapaa hiihtotapa

Nopssan iltahiihtot jatkuvat torstaina 28.1. klo 18.00

Sarjat 4 v ylöspäin, tytöille ja pojille omat sarjat.

Hiihtotapa vapaa

Ilmoittautumiset Nopsan jäsensovelluksen MyClubin kautta tai sähköpostitse info@noormarkunnopsa.fi. Sähköposti-ilmoittautumisissa tarvitaan nimi, sarja ja syntymävuosi sekä ilmoittajan yhteystiedot. Koronatilanteen vuoksi suosittelemme ennakkoilmoittautumista. Ennakkoilmoittautumiset päättyvät klo 15.00. Paikan päällä ilmoittautuminen mahdollista klo 17.20– 17.40. Jonojen välttämiseksi saavu hyvissä ajoin. Numerolaput jaetaan alakopilta, hae numerosi heti, kun saavut alueelle. Ensimmäinen lähtö heti klo 18:00.

Kilpailukeskus stadionalueella, alakopin läheisyydessä. Hiihtomaja ei ole käytössä wc:tä lukuunottamatta.

Kisoihin osallistutaan vain täysin terveinä (myös huoltajat ja toimitsijat) ja turvavälejä ja muita hygieniaohjeistuksia tulee noudattaa. Aikuisisille suositellaan maskin käyttöä. Lähtö- ja maalialueelle pääsee vain 1 huoltaja/ lapsi.

Kisoissa ei ole varsinaista palkintojen jakoa, osallistumispalkinto jaetaan heti maaliin tultua. Yli 10 v sarjat hiihdetään sarjahiihtoina, palkitseminen kauden päättyessä.

Tulokset julkaistaan Nopsan nettisivuilla myöhemmin illalla.

Tervetuloa hiihtämään!