| |

Hiihtokoulu tauolle

Lumet sulivat hiihtolomien aikaan vauhdilla ja Kirkkokallion ladut eivät enää ole turvalliset. Lisäksi ensi viikolle on luvattu reippaasti lämpöasteita, joten tilanne ei ainakaan parane.Joudumme näin päättämään hiihtokoulun talvikauden – lyhyt mutta mukavan luminen ja osin kylmäkin talvi kuitenkin saatiin vaihteeksi.

Porissa tykkilumilatu on edelleen hyvin hiihdettävissä, joten sinne voi omatoimisesti mennä hiihtämään. Ja jos takatalvi yllättää voi Noormarkussakin päästä hiihtämään. Koronarajoitusten vuoksi talven kahdet viimeiset kilpailut on peruttu, vaikka olosuhteet paranisivatkin.

Hiihtokoululaisille lähetämme MyClubin kautta harjoitusohjelmaa, jota voi toteuttaa omatoimisesti.

Hiihtokoulun kausi jatkuu myöhemmin keväällä ensin maastojuoksuilla jatkuen sitten kerran viikossa juhannukseen saakka – jos rajoitukset sallivat.

Samankaltaiset artikkelit