Suositukset lasten ja nuorten harrastustoiminnassa ajalla 1.3. – 18.4.2021

ATTR (alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä) suosittelee, että 13-20 -vuotiaiden harrastustoiminta keskeytetään koko Satakunnassa ajalle 1.3. – 18.4.2021, valtakunnallisen linjauksen mukaisesti. Näin tehdään myös Nopsassa, eli tämän ikäluokan harjoitukset ovat tauolla. Muistetaan kuitenkin, että omaehtoinen liikkuminen ei ole tauolla ja oman valmentajan tai ohjaajan kanssa voi keskustella treeneistä.

12-vuotiaiden ja nuorempien harrastustoimintaa voidaan edelleen toteuttaa. ATTR suosittelee kuitenkin, että kilpailuja tai esiintymisiä yleisölle ei järjestetä ja harrastustoimintaa järjestetään mahdollisuuksien mukaan ulkona. Urheilukoulu siis jatkuu tämän ikäluokan osalta, mutta harjoituksissa pätee kuitenkin samat vanhat koronaohjeistukset, joita on annettu. Tarkemmat ohjeistukset löytyvät tiedotteen muodossa myClubista.

Jatketaan liikkumista kaikesta huolimatta!

Samankaltaiset artikkelit