Nopsan virtuaalihiihtohaasteessa hyvä osanottomäärä

Nopsa järjesti helmikuun mittaisen virtuaalihiihtohaasteen, jossa ideana oli kirjata hiihtosuorituksia Nopsan nettisivuilta löytyvälle lomakkeella ja viikottain arvottiin kaikkien osallistujien kesken palkintoja. Kaikille arvonnassa voittaneille on lähetetty sähköpostia. Palkinnoista kiitos Nornickel Oylle ja Bolidenille.

Helmikuun virtuaalihiihtohaaste saatiin siis eilen päätökseen koko helmikuun ajalta suorituksia kirjattiin Nopsan nettisivuille yhteensä 88 kappaletta. Suorituksien määrä pyöri viikottain 30 ja 40 kappaleen tuntumassa, mutta viimeisellä viikolla lämpimien kelien myötä suorituksia oli hieman niukemmin eli 19 kappaletta. Haaste saatiin kuitenkin suunnitelmien mukaan päätökseen oikeassa ajassa; vaikka lumet olivat viime viikolla jo niukassa, viimeiset hiihtosuoritukset kirjattiin Nopsan nettisivuille vielä eilen sunnuntaina. Vaikka ajallisia suorituksia kirjattiin melko maltillisesti, nopsalaiset kävivät kaiken kaikkiaan ahkerasti ladulla, mikä oli ilo nähdä. Kiitos kaikille osallistuneille!

Samankaltaiset artikkelit