Talkoovuoroja jaossa Myllykartanon hoitamiseen

Oletko haaveillut joskus elämästä kartanon herrana tai rouvana? Nyt se olisi taas tänäkin kesänä nopsalaisille mahdollista avaimet käteen -periaatteella ainakin viikoksi kerrallaan! Varaa oma viikkosi täältä.

Nopsa hoitaa Myllykartanoa talkootyönä kaupungin puolesta ja kerää tälläkin tavoin varoja nuorisourheilun pyörittämiseen (kotisivuiltamme voi verrata urheilu- ja hiihtokoulumaksuja sekä niiden vastineita, jotka eivät olisi mahdollisia ilman seuran omaa varainhankintaa). Kyse on Myllykartanon ulko-oven lukitsemisesta iltaisin ja viikonlopun osalta myös avaamisesta aamuisin sekä eteisaulan ja wc-tilojen puhtaana pidosta. Hommaan ohjeistetaan hyvin, eli jokainen saa tarvitsevansa avun. Käy siis rohkeasti laittamassa nimesi ja puh.numerosi tyhjän viikon kohdalle. Jos et halua jakaa numeroasi muiden nähtäville, voit lisätä vain nimesi, ja olla yhteydessä Ilkka Herralaan.
Hoidetaan homma jälleen kerran kuntoon yhteisvoimin - seura on yhtä vahva kuin jäsenistönsä!

Samankaltaiset artikkelit