Nopsan 80v-juhlakisat huipentuivat SE-aikaan

Eilen lauantaina 17.7. Noormarkun urheilukentällä järjestettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä Noormarkun Nopsan 80v-juhlakisat, joissa erityisesti naisten 150 metriä muodostui varsin kovatasoiseksi: Porin Yleisurheilun Pirkitta Marjanen viiletti optimaalisissa tuulioloissa (+1,9) naisten kaikkien aikojen 3. parhaan ajan 17,90 Suomessa, Nopsan Annika Mäenpää rikkoi hänen rinnallaan Nopsan naisten ennätyksen ajallaan 18,16 ja kisan kolmonen Nopsan Aada-Olivia Oksanen löi ajallaan 18,36 tiskiin uudet SE-lukemat  niin T15- kuin N17-sarjassa! Samassa kisassa Nopsan Nuppu Willman sivusi korkeushyppytuloksellaan 165 cm T14-sarjan Satakunnan piiriennätystä, jota on tähän asti pitänyt yksin hallussaan juniorivuosinaan Vammalan Seudun Voimaa edustanut Ella Junnila.

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät: https://live.tuloslista.com/9777

Kuva: Naisten 150 metrin A-erän juoksijat (vas.) Pirkitta Marjanen, Annika Mäenpää, Aada-Olivia Oksanen, Pritne Lember ja Amelie Koivuluoma ovat kaartamassa loppusuoralle.

Yläkuva: Miesten kiekonheiton mitalikolmikko (vas.) Juha Lahdenranta, Pyry Niskala ja Teemu Poikolainen. Palkinnot jakoi Nopsan talousvaliokunnan puheenjohtaja Seppo Välimäki.

Samankaltaiset artikkelit