Tuomas Seppänen paras yleisurheilija 2021

Sunnuntaina 21.11. Tuomas Seppänen palkittiin Nopsan parhaana yleisurheilijana ja heittäjänä. Kalevan kisoista Tuomas sai pronssia ja edustus syksyn Ruotsi-otteluun, josta heltisi nelossija. Oskari Lahtinen palkittiin M22-sarjan moukarin SM-kultamitalista. Kalevan kisoissa Tampereella Oskarin heitot jäivät karsintaan. Naisten moukarin finaalissa Kati Ojaloo jäi harmillisesti sijalle neljä.

Paras sisu-urheilija Aada-Olivia Oksanen saavutti T15-sarjan 100m ja 300m SM-kultaa sekä SE-ajat T15- ja N17-sarjan 150 metrillä. Parhaana pikajuoksijana palkittiin Asseri Välimäki. SM-hopeamitali M22-sarjan nelosella ja kuudes sija samalla matkalla Kalevan kisoissa. Vuoden hyppääjä Paula Vihtalahti ponnisti Kalevan kisojen pituuden finaalissa sijalle kahdeksan. Paula palkittiin myös Taistelijan maljalla (=kiertopalkinto) ja Tankki Salosen stipendillä. Nopsan naisten viestijoukkueet (4x100m ja 4x400m) saivat hienot luokittelupisteet (14) pm-kisoissa Turussa. Näin varmistui SUL:n ykkösliigan voitto pistein 268!

Nopsan nuoret urheilijat ovat menestyneet SM-kisoissa laajalla rintamalla. Oliver Oksanen otti Pirkkahallissa 19-sarjan SM-hallipronssin 300m aitamatkalla. Ulkoradan SM-kisoissa Oliver nappasi kaksi kertaa viidennen sijan (110aj+400aj). Sanni-Maria Mäkelä sijoittui N16 sarjan kiekkopaikalla Hyvinkään SM-kisoissa pronssille. Ja Sanni sai myös urheiluvuoden yllättäjän palkinnon. Nuppu Willman palkittiin vuoden ottelijana. SM-kulta 14-sarjan 5-ottelussa, SM-hopeaa korkeudessa ja seiväshypyssä. Venla Kärhä: T14 sarjan SM-kulta moukarissa ja kuulan+moukarin joukkuekisassa. Pinja Kärhä: T14 sarjan kuulassa SM-hopeamitali ja SM-kulta moukarin+kuulan joukkuekisassa. Juho Kallio ja Oliver Ovaskainen saivat SM-kultamitalin P14 sarjan keihään joukkuekisassa. Aino Manner on vuoden kestävyysjuoksija. Aktiiviset sisu-urheilijat tänä vuonna ovat Daniela Snäll ja Aapo Manner. Pekka Jaakkola on vuoden aikuisurheilija ja Antti Alitalo paraurheilija.


Samankaltaiset artikkelit