Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
Tuomas Seppänen paras yleisurheilija 2021

Tuomas Seppänen paras yleisurheilija 2021

Sunnuntaina 21.11. Tuomas Seppänen palkittiin Nopsan parhaana yleisurheilijana ja heittäjänä. Kalevan kisoista Tuomas sai pronssia ja edustus syksyn Ruotsi-otteluun, josta heltisi nelossija. Oskari Lahtinen palkittiin M22-sarjan moukarin SM-kultamitalista. Kalevan kisoissa Tampereella Oskarin heitot jäivät karsintaan. Naisten moukarin finaalissa Kati Ojaloo jäi harmillisesti sijalle neljä.

Paras sisu-urheilija Aada-Olivia Oksanen saavutti T15-sarjan 100m ja 300m SM-kultaa sekä SE-ajat T15- ja N17-sarjan 150 metrillä. Parhaana pikajuoksijana palkittiin Asseri Välimäki. SM-hopeamitali M22-sarjan nelosella ja kuudes sija samalla matkalla Kalevan kisoissa. Vuoden hyppääjä Paula Vihtalahti ponnisti Kalevan kisojen pituuden finaalissa sijalle kahdeksan. Paula palkittiin myös Taistelijan maljalla (=kiertopalkinto) ja Tankki Salosen stipendillä. Nopsan naisten viestijoukkueet (4x100m ja 4x400m) saivat hienot luokittelupisteet (14) pm-kisoissa Turussa. Näin varmistui SUL:n ykkösliigan voitto pistein 268!

Nopsan nuoret urheilijat ovat menestyneet SM-kisoissa laajalla rintamalla. Oliver Oksanen otti Pirkkahallissa 19-sarjan SM-hallipronssin 300m aitamatkalla. Ulkoradan SM-kisoissa Oliver nappasi kaksi kertaa viidennen sijan (110aj+400aj). Sanni-Maria Mäkelä sijoittui N16 sarjan kiekkopaikalla Hyvinkään SM-kisoissa pronssille. Ja Sanni sai myös urheiluvuoden yllättäjän palkinnon. Nuppu Willman palkittiin vuoden ottelijana. SM-kulta 14-sarjan 5-ottelussa, SM-hopeaa korkeudessa ja seiväshypyssä. Venla Kärhä: T14 sarjan SM-kulta moukarissa ja kuulan+moukarin joukkuekisassa. Pinja Kärhä: T14 sarjan kuulassa SM-hopeamitali ja SM-kulta moukarin+kuulan joukkuekisassa. Juho Kallio ja Oliver Ovaskainen saivat SM-kultamitalin P14 sarjan keihään joukkuekisassa. Aino Manner on vuoden kestävyysjuoksija. Aktiiviset sisu-urheilijat tänä vuonna ovat Daniela Snäll ja Aapo Manner. Pekka Jaakkola on vuoden aikuisurheilija ja Antti Alitalo paraurheilija.