Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
Nuorten SM-hiihdoissa Keuruulla kisailtiin jäisissä merkeissä

Nuorten SM-hiihdoissa Keuruulla kisailtiin jäisissä merkeissä

Tänä viikonloppuna 14.-16.1 käydään nuorten SM-hiihtoja Keuruulla. Hiihtäjiä on piinannut paikan päällä erittäin jäiset ladut, jonka vuoksi loukkaantumisia kisoissa oli yleisesti ottaen jonkin verran. Nopsalaisia nähtiin joka tapauksessa kisaladulla jo perjantaina sprinttikarsinnoissa: Aino Manner sijoitus oli 55., M18 sarjassa Topias Salminen sijoitus 71. ja Taneli Salmisen 72. Nopsalaiset eivät tänä vuonna spinteissä päässeet jatkoon.

Lauantaina kilpailut jatkuivat normaalimatkoilla, vaikkakin matkoja piti hieman lyhentää jäisten latujen vuoksi. Aino Manner hiihti omassa N18 sarjassaan 10km:llä sijalle 19, Taneli Salminen M17 sarjassa 12km:llä sijalle 53 ja Topias Salminen M18 sarjassa samalla matkalla sijalle 39. Kasperi Raitala M18 sarjasta joutui keskeyttämään loukkaantumisen vuoksi.