PM-hiihdot Parkanossa, nopsalaisia mitaleille

Lauantaina 29.1 Parkanossa kilpailtiin piirinmestaruuksista 6-vuotiaista yleiseen sarjaan saakka. Nopsalla oli vahva edustus, ja mitaleja sateli monesta eri ikäluokasta. M18 sarjassa 10 kilometrillä Kasperi Raitala sijoittui toiseksi, naisten yleisessä sarjassa 5 kilometrillä Anni Nieminen hiihti kolmanneksi ja N18 5 kilometrillä Aino Manner ylsi samalle sijoitukselle. N15 5 kilometrin kisassa Emilia Helmi taisteli myöskin pronssille, N12 3 kilometrillä Jenny Viitanen hiihti toiseksi ja N11 3 kilometrillä Wilhelmiina Ruohomäki vei kilpailun voiton omassa sarjassaan. Voittoon hiihtivät myös N7 sarjassa 1 kilometrillä Minttu Ritola ja M6 sarjassa 0,5 kilometrillä Jaakko Salmio.
Muita nopsalaissijoituksia tuli seuraavanlaisesti: M8 1 km Juho Salmio 6. sija, N10 2 km Emilia Riikonen 4. sija, M12 3 km Olli Tenho 6. sija ja Matias Riikonen 8. sija, M14 5 km Aapo Manner 4. sija, N15 5 km Hilla Tenho 8. sija, M18 10 km Taneli Salminen 4. sija ja Topias Salminen 5. sija.