Nopsalle menestystä moukarinheiton talvi SM-kisoista

Kaustisilla kylmässä säässä heitetyt moukarinheiton SM-kilpailut toivat Nopsalle yhden Suomen mestaruuden ja yhden Suomen mestaruus hopean! Venlä Kärhän hieno ennätystulos 56,60 riitti selvään yli kymmenen metrin voittoon sarjassa T15. Tuomas Seppänen kävi kovan kisan Someron Esan Henri Liipolan kanssa miesten mestaruudesta, kisa päättyi Henrin (69,93m) hienoiseen voittoon, Tuomaksen tulos 69,22 riitti hopealle. Nopsalaista menystystä täydensi Jessi Lope kahdeksannella sijallaan N17 sarjassa uudella ennätystuloksella 43,90m (ent. 42,50m). Venlan ja Jessin päävalmentajana toimii Kati Ojaloo joka itse parhaillaan valmistuu ensi viikonloppuna Portugalissa järjestettävään Eurooppa Cup:in Viron maajoukkueen edustajana.

Kuva: Kati Kärhä. Keskellä naamioituneena Venla Kärhä

Samankaltaiset artikkelit