Kilpailujen täyteinen viikonloppu nopsalaishiihtäjillä, Emilia Helmi ykköseksi Ikaalisissa

Lauantaina 5.3 kisailtiin monella eri paikkakunnalla nopsalaisten osalta. Mini Salpausselkä 2022 -hiihdoissa Olli Lindroos hiihti 8km:llä M16 sarjassa sijalle 7. Ikaalisten nuorisohiihdoissa, jotka käytiin perinteisellä hiihtotyylillä, nähtiin viivalla useampi nopsalainen eri sarjoissa. N12 sarjassa 3km:n matkalla Jenny Viitanen sijoitus oli 9. M18 sarjan 10km:llä Taneli Salminen otti sijan 6 ja Topias Salminen oli sijalla 7. Emilia Helmi voitti N16 sarjan reilun sekunnin erolla seuraavaan 5km:llä. Vapaalla hiihdettävissä Kangosjärven hiihdoissa Muoniossa Wilhelmiina Ruohomäki nappasi tiukassa kilpailussa 4. sijan N12 sarjan 3km:llä.