12.-13.3 kisattiin Jämillä, Emilia Helmi jälleen voittoon

Jämillä hiihdettiin kisaa 12.-13.3 ja Nopsan edustus alkoi 6-vuotiaista aina 16-vuotiaisiin saakka. Lauantaina kisattiin perinteisellä hiihtotyylillä. N12 3 km:n kilpailussa Jenny Viitanen hiihti neljänneksi. Olli Tenhon sijoitus oli myöskin neljäs M12 3 km:llä. Olli Lindroosin loppusijoitukseksi tuli sija 5 M16 5 km:llä. M6 sarjassa Jaakko Salmio tuli hopealle 0,5 km:n matkalla. Juho Salmion sijoitus oli 7. M8 sarjassa 1 km:llä.
Sunnuntaina hiihtotapa vaihtui vapaaseen. Emilia Helmi hiihti onnistuneen suorituksen ottaen voiton 40 sekunnin erolla seuraavaan N16 sarjan 5 km:llä. Olli Lindroosin sijoitus oli viides M16 sarjan 5 km:llä. Erot olivat M16 kilpailussa melko pieniä, sillä viiden kärjessä kaikki hiihtivät 35 sekunnin sisään toisistaan. N12 3 km:n kilpailussa Jenny Viitasen sijoitus oli 8.