Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
Hiihtokatsaus viikonloppuun: Emilia Helmi ja Wilhelmiina Ruohomäki nappasivat sarjoistaan kultaa

Hiihtokatsaus viikonloppuun: Emilia Helmi ja Wilhelmiina Ruohomäki nappasivat sarjoistaan kultaa

26.-27.3 viikonloppuna kisailtiin nopsalaisten osalta sekä Ikaalisten Vatulassa, Jämillä että Rovaniemellä. Lauantaina Ikaalisten Vatulassa kilpailiin Sata-Häme hiihdoissa, jotka olivat myös takaa-ajokilpailun 1. osa. Toinen osa kilpailtiin sunnuntaina Jämillä. Vatulassa hiihdettiin perinteisellä hiihtotyylillä ja N16 sarjassa 5 km:n matkalla Emilia Helmi hiihti ylivoimaiseen voittoon. Ero kasvoi entisestään Jämillä takaa-ajokilpailun toisessa osassa, kun hiihtotyylinä oli vapaa ja matka 5 km; toiseksi tullut Miina Mäki-Korte Tampereen Pyrinnöstä jäi Emilialle minuutilla.
Nopsalaisedustusta nähtiin lauantaina Rovaniemellä Muurola-hiihdoissa, jotka kisattiin vapaalla hiihtotyylillä. N12 sarjassa 5 km:n matkalla Wilhelmiina Ruohomäki hiihti upeasti voittoon tiukassa kilpailussa, sillä toiselle sijalle jäänyt kilpasisko jäi vain sekunnin päähän.