Järjestelytoimikunnan kiitokset viikonlopun uurastajille

Kiitos teille ihan jokaiselle!

SM-maastojen hakukaavake allekirjoitettiin 27.9.2019 ja lähetettiin Suomen Urheiluliittoon. Urheiluliitto myönsi kisat Nakkilan Virelle ja Noormarkun Nopsalle 11.3.2020. Yli kahden vuoden urakka on nyt takana!

On ollut uskomatonta, miten monet ihmiset ovat olleet kisajärjestäjien tukena ja takana! Kaikki vapaaehtoiset, Nakkilan kunta, monet yhdistykset ja yrityskumppanit. Kaikista näistä on huokunut sama maali. Järjestetään Nakkilassa kisat, jotka muistetaan. Sen totta vie kaikki nämä ihmiset ovat tehneet! Olemme saaneet hurjan hyvää palautetta kisojen aikana ja kisojen jälkeen. Ja toivottavasti se tuo meille kaikille hyvän mielen:)

Kiitos yhteistyöstä Noormarkun Nopsa! Olemme teidän kanssa rakentaneet jo useita kisoja hyvällä yhteistyöllä. Ja jatkoa nähtävästii seuraa, sillä sähköpostiin on tänään saapunut Porin kaupungilta neuvottelukutsu Kalevan kisojen hakemisesta Poriin. Siinä sitä sitten taas on meille haastetta jatkoon:)

Unelmat on tehty toteutettavaksi ja yksi suurimmista seuratoiminnan unelmista on toteutunut, kun olemme saaneet järjestää SM-kilpailut omassa kotikunnassamme. Olette saaneet olla ainutkertaisessa tapahtumassa mukana, sillä pitkään menee ennen kuin vastaavasta voimme edes haaveilla.

Tulemme vielä lähestymään kaikkia vapaaehtoisia ja tarjoamaan teille mahdollisuuden lähteä seuraamaan Suomi – Ruotsi -maaottelua Olympiastadionille 3.9.2022. Siihen palaamme!

Nyt tämän kisan osalta laitetaan kirjan kannet kiinni. Kiitos kaikille teille! Olemme enemmän kuin ylpeitä teistä!

Samankaltaiset artikkelit