Hyviä tuloksia 17-sarjan piiriottelussa

Keskiviikkona 27.7. Uusikaupunki isännöi 17-sarjan perinteistä piiriottelua. Varsyn voittopisteet 334 ja Saty jäi tällä kertaa neljänneksi pistein 187. Kuulapaikalla Pinja Kärhä kirjasi PB-tuloksen 14,47 (kk15) on uusi seuraennätys T15 ja N17 sarjassa. Moukarihäkissä Pinja jatkoi samalla PB-sykkeellä. Uusi 15-sarjan piiriennätys kirjataan lukemin 63,71 (kk15) ja seurannätys parani sarjoissa T15 ja N17. Kiekkopaikalla Sanni-Maria Mäkelä oli kakkonen 39,64 tuloksella ja keihästulos 31,51 oikeutti sijalle kuusi. 13 vuotias Iina Poussu ponnisti korkeuspaikalla 1,52 ja sillä heltisi neljäs sija. Pituuspaikalla Samuel Jussila oli viides tuloksellaan 5,60 (+0,8). Satasen kisassa Joona Nurmi oli kuudes 12,47 (-2,0) ja seiväspaikalla 13 vuotias Vilho Willman oli kuudes 2,20 tuloksella. Hilla Tenho juoksi 800 metrillä sijalle seitsemän ajallaan 2.34,02, Moukaripaikalla Jessi Lopen sijoitus kahdeksas tuloksella 41,51. Lue lisää piiriottelusta yleisurheilun sivuilta.

Kuva: Pinja Kärhän pyörähdykset Kankaanpään moukariringissä 17-vuotiaiden pm-kisoissa ke 20.7.2022.