Aada-Olivia Oksanen palkittiin Satakunnan Urheilugaalassa

Nopsan pikajuoksijalupaus Aada-Olivia Oksanen (16 v) palkittiin tänään Porissa järjestetyssä Satakunnan Urheilugaalassa kategoriassa “Porilainen nuori lupaava urheilija”.

Tässä lyhyt esittelyteksti valinnan taustana:

“Turo Meriläisen viitoittamia Nopsan pikajuoksuperinteitä vaalii tällä hetkellä vielä juniori-ikäinen Aada-Olivia Oksanen. Yhdistävänä tekijänä heidän menestyksensä taustalla on valmentaja Seppo Välimäki. Oksasen hallikausi 2022 alkoi lupaavasti N17-sarjan SE-ajalla 150 metrin juoksussa, Suomen mestaruudella N17-sarjan 60 metrillä sekä naisten SM-hallien 5. sijalla 200 metrillä, mutta kesän kilpailukausi jäi melkein kokonaan väliin loukkaantumisten takia.

Sisukkaasti Aada-Olivia taisteli itsensä vielä mukaan Nopsan nuorisojoukkueen kantavaksi voimaksi Pohjola Seuracupin suurten kaupunkiseurojen finaalissa Vantaalla, jossa Nopsa saavutti tiukan taiston jälkeen hopeaa aivan Vantaan Salamoiden kintereillä”.

Lämpimät onnittelut Aada-Olivalle koko seuran puolesta!

Kuvaaja: Esa Kohtamäki

Samankaltaiset artikkelit