Nopsalaiset taas vauhdissa ladulla – ja pian myös ladun varressa

Sään haltijat eivät ole edelleenkään kovin suosiolliset Noormarkun ympäristössä, joten nappulahiihtokoulu Kirkkokalliolla on jouduttu peruuttamaan tältä illalta. Katseet kohdistuvatkin jo tulevaan lauantaihin 11. helmikuuta, jolloin Porin Isonmäen maastossa klo 11-17 kisaillaan Kansalliset Nopsan hiihdot, Satakunnan mestaruushiihdot, Rise Race Cup ja vielä päivän päätteeksi pm-viestit. Sinne siis paikalle kaikki kynnelle kykenevät nopsalaiset talkoilemaan ja kannustamaan omat sekä vieraat hyviin suorituksiin!

Nopsan hiihtäjät ovat kaikesta huolimatta pitäneet reipasta vauhtia ladulla viime viikonloppuna niin Satakunnassa kuin naapurimaakunnankin puolella.

Kuvassa tällä kertaa Wilhelmiina Ruohomäen lisäksi seurakaveri Jenny Viitanen oikealla puolellaan ja Nakkilan Viren Milja Anttila vasemmalla puolellaan. Nopsalaisten tulokset Kankaanpään RiseRacesta 5.2. ja Lempäälän Hml-aseman hiihdoista 4.2. löytyvät kuvan alta.

Samankaltaiset artikkelit